Manuel Palomar, nou convidat de l’IEVA a l’Espai d’Opinió

  • El Rector de la Universitat d'Alacant fa una conferència aquest divendres a Ontinyent

VilaWeb
Redacció
20.03.2013 - 17:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cicle de conferències que l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida organitza amb el títol genèric d’Espai d’Opinió n’ofereix aquest divendres 22 de març una de nova, en aquest cas a càrrec de Manuel Palomar, Rector de la Universitat d’Alacant, qui parlarà sobre ‘La Universitat d’Alacant: reptes actuals i objectius en els pròxims anys’.

Manuel Palomar (Ontinyent, 1964) és catedràtic del departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics. Doctor en Informàtica per la Universitat de València, ha exercit de professor a la UA des de 1991, i de director del departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics entre 2000 i 2004. Va ser també president de la Xarxa d’Universitats Valencianes per al foment de la I+D+i entre 2007 i 2009. El 19 de juny de 2012 va prendre possessió del càrrec de Rector de la Universitat d’Alacant. L’any passat, Palomar va formar part del jurat del Premi d’Investigació de la Vall d’Albaida convocat per l’IEVA.

L’acte es farà al Centre Cultural de Caixa Ontinyent, a les set i mitja de la vesprada, amb la participació de José Pla Barber, delegat del Rector de la Universitat de València al Campus d’Ontinyent, qui farà la presentació del conferenciant.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any