Oriol Pujol acusa el PP de voler convertir Catalunya en ‘un fangar’ i identifica CiU com ‘l’objectiu a abatre’

  • Recorda a Fernández Díaz que Narcís Serra va dimitir per un cas d'escoltes telefòniques

VilaWeb
Redacció
02.03.2013 - 15:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha acusat el PP de voler empastifar la política catalana i convertir-la en una política ‘de fangar i corrupta’. Segons Pujol, aquesta voluntat no és casual i ha afegit que, ‘més enllà de si CiU és o no víctima, el què és segur és que és l’objectiu a abatre’. En aquest sentit, Pujol ha qüestionat el fet que tota la documentació incautada estigui en mans de la policia espanyola i no es deixi intervenir els Mossos.

Per altra banda, ha afegit que Fernández Díaz encara no ha donat explicacions per les acusacions que van rebre el president de la Generalitat i Jordi Pujol, i ha recordat al ministre que Narcís Serra va dimitir per un cas similar d’escoltes telefòniques.

‘L’única administració sobrera que ha de fer ajustos és la de l’estat’

En un sentit diferent, Pujol ha avisat el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, que un tercer any d’ajustos és inviable després de ‘l’esforç titànic’ que han fet Catalunya i el conjunt dels catalans els últims dos anys. ‘Tot això té un límit’, ha afegit. Segons Pujol, el govern tindria molt poca legitimitat si exigís un nou esforç ‘que ve imposat pel caprici del govern de Madrid’. Per altra banda, el secretari general de CDC ha criticat fortament la llei de governs locals espanyola perquè, segons ha dit, el PP actua ‘amb voluntat mediàtica i demostra una incomprensió absoluta cap al món local’. Segons Pujol, ‘l’única administració sobrera que ha de fer ajustos és la de l’estat’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any