Camacho es creu ‘la paraula d’Artur Mas’

  • 'Ningú no ha de mentir en una qüestió tan greu com aquesta', diu en referència a les acusacions del diari El Mundo · 'Carme Chacón és més a prop del PP que no pas de Pere Navarro'

VilaWeb
Redacció
20.11.2012 - 11:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La candidata del PP a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha dit avui que es creia ‘la paraula d’Artur Mas’ i que deia ‘la veritat’, quan nega les acusacions del diari El Mundo. ‘Ningú no ha de mentir en una qüestió tan greu com aquesta’, ha afegit. Camacho no sap què hi ha de cert en les informacions del diari madrileny, i considera que Mas i Jordi Pujol haen fet el que calia presentant una querella. I ha afegit: ‘No em sembla bé que Artur Mas faci servir els catalans per dir que es va contra ell com a president de la Generalitat’.

En una entrevista a Rac1, Camacho ha fet referència a les paraules d’Artur Mas, que ha anunciat que no pactaria el pressupost amb el PP, i ha dit que Mas no tenia ‘credibilitat’: ‘Va anar al notari i després va fer una altra cosa. El PP ja va dir que no pactaria amb CiU si el seu objectiu era la independència.’

També s’ha referit al dèficit fiscal: Considera que ‘s’ha de limitar la solidaritat de Catalunya perquè no podem donar diners permanentment’ mentre alhora ‘s’asfixia econòmicament Catalunya’, i ha defensat un acord entre les comunitats autònomes de l’estat ‘perquè no hi hagi una pressió fiscal més elevada en les comunitats que donen’ i la pressió disminueixi en les comunitats que reben.

Camacho ha defensat ‘una millora del model de finançament’: ‘Catalunya dóna diners a la resta d’Espanya mentre aquí ens apugen els impostos, al mateix temps que a altres territoris on arriben aquests diners els abaixen. Hi ha un desequilibri important que cal solucionar’. També ha dit que no creia en un concert econòmic perquè ‘no garantiria la viabilitat econòmica de tota Espanya.

La candidata del PP, que creu que ‘l’independentisme té lloc ara per raons conjunturals i de crisi econòmica’, ha dit que hi ha ‘molta gent de la Catalunya silenciosa que no vol la independència’ i que li donen suport quan la troben pel carrer. I també ha assegurat, sobre el PSC, que ‘Carme Chacón és més a prop del PP que no pas de Pere Navarro’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any