La Falange, Ciutadans, PxC i el PP es manifestaran demà junts per la unitat d’Espanya

  • La concentració va néixer a partir d'una convocatòria a la xarxa · Han organitzat trenta autocars, alguns dels quals de fora de Catalunya

VilaWeb
Redacció
11.10.2012 - 12:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Plataforma d’Espanya i catalans vol aplegar demà a migdia a la plaça de Catalunya de Barcelona ‘catalans no independentistes’ en una concentració contra la independència, amb què volen respondre a la històrica manifestació de l’Onze de Setembre d’enguany. La unitat d’Espanya i l’orgull de ser espanyol són els eixos que articulen una manifestació que, si bé els promotors insisteixen que no té cap partit al darrere, té el suport de Ciutadans, la Falange espanyola i Plataforma per Catalunya. També hi aniran membres del PP a Catalunya, segons que va dir la mateixa presidenta del partit, Alícia Sánchez Camacho.

La convocatòria va aparèixer a les xarxes socials, i actualment la pàgina a Facebook té 4.800 seguidors. El portaveu de la plataforma, Manuel Parra, diu que esperen una concentració pacífica i que els ultres no la converteixin en una exhibició de símbols feixistes, com acostuma a passar el 12 d’octubre a Montjuïc.

Parra espera que hi hagi milers de persones, però es cura en salut, i diu que si són pocs no ho interpretaran com un fracàs. Ara per ara, han organitzat trenta autocars, alguns dels quals vindran de fora de Catalunya, tot i que no n’han especificat quants.

Durant tot el dia els organitzadors repartiran clavells vermells i grocs a les estacions de metro de Barcelona i l’àrea metropolitana. A migdia, durant la concentració, es llegirà un manifest tant en català com en castellà i hi haurà actuacions d’un grup peruà i una agrupació ‘rociera’, que interpretaran el ‘Boig per tu’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any