Forcadell (ANC) creu que la reunió de Mas amb Rajoy ‘serà un simple tràmit’

  • Recorda que la solució 'és la independència i no el pacte fiscal' · Ha participat en l'Aplec per la Independència d'Arenys de Munt

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
16.09.2012 - 18:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, ha valorat que la reunió d’Artur Mas amb Mariano Rajoy de dijous serà ‘un simple tràmit’, i que no n’esperava res. Durant la seva intervenció en un dels col·loquis del III Aplec per la Independència d’Arenys de Munt, ha tornat a subratllar que la solució per a Catalunya era la independència i no pas el pacte fiscal.

‘El president Mas té clar que l’estat espanyol no ens serveix i que necessitem un estat propi’, ha dit Forcadell, que considera que encara que Mas eviti la paraula independència i parli d’estat propi ‘és un pas molt important dins de CiU’.

Arenys de Munt ha commemorat avui el tercer aniversari de la primera consulta sobre la independència que es va fer al país amb aquest Aplec per la Independència, que arriba dos dies després que el ple de l’Ajuntament va declarar el municipi territori català lliure i sobirà en una declaració institucional en què tornava a dreçar un full de ruta cap a la independència. L’Aplec, en el qual hi han participat unes dues-centes persones, ha inclòs activitats, xerrades, actuacions musicals i el desplegament d’una gran senyera.

Els actes han tingut lloc al parc de can Jalpí, davant el monument a la independència que es va inaugurar fa dos anys en el primer Aplec i que recorda, per a la posteritrat, la consulta sobre la independència que va obrir el camí a totes les que es feren després.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any