La tertúlia proscrita

Xavi Castillo obre la temporada al Micalet amb ‘Veriueu-ho Show’

VilaWeb
Redacció
12.09.2012 - 16:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Xavi Castillo és l’encarregat d’inaugurar avui la temporada 2012-2013 del Teatre Micalet de València, amb l’espectacle ’Veriueu-show’, la personal revisió de l’actualitat que uneix música i teatre. En aquesta nova etapa, la Companyia Teatre Micalet reprèn la tasca al capdavant de la direcció artística d’aquest espai cultural després d’una pausa i esdevé, de nou, la companyia resident del Teatre Micalet.

’Veriueu-show’ és una proposta d’humor de la companyia Pot de Plom que barreja l’espectacle teatral i el concert i que canvia depenent de l’actualitat, incorporant escenes de la sèrie setmanal de televisió i internet ’Veriueu-ho’. Tot plegat, acompanyat de la sàtira habitual de Xavi Castillo i el rock dels A-Phonics.

Respecte a la programació de la nova temporada, s’alternaran exhibicions de produccions pròpies de la Companyia Micalet amb obres de teatre, música, dansa i circ d’artistes dels Països Catalans per a tota mena de públic.

També hi haurà residències temporals de noves companyies que puguin trobar al Teatre Micalet ‘un lloc per a crear, investigar i mostrar les seves propostes’.

A més dels espectacles d’adults, s’obrirà una línia de teatre infantil el diumenge al matí i es recuperaran ‘Les nits del Micalet’, un espai per al cafè-concert amb actuacions de música i cabaret.

En aquesta nova temporada, la sala ha anunciat que mantindrà els preus perquè el públic no es vegi afectat per la pujada de l’IVA.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any