La història d’un paleta que volia ser arqueòleg és l’estrena per als menuts d’aquest cap de setmana

  • Fem un repàs de les estrenes de cinema

VilaWeb
Redacció
31.08.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’estrena per als més menuts d’aquest cap de setmana és ‘Les aventures de Tadeu Jones’, que recorda les aventures d’Indiana Jones i que es podrà veure en català en algunes sales de casa nostra. El protagonista és un obrer de la construcció que no amaga gens que el seu somni és convertir-se en un arqueòleg famós. 

Tot seguit, una fitxa dels films que arriben aquest cap de setmana a la cartellera:

>’Les aventures de Tadeu Jones. Direcció: Enrique Gato. Gènere: Animació. Esbós: A Tadeu, un paleta somiador, el confonen amb un famós arqueòleg i l’envien d’expedició al Perú per evitar l’espoli dels tresors de Paiti, la mítica ciutat perduda dels inques. Vídeo.

> ‘Abraham Lincoln: Cazador de Vampiros (‘Abraham Lincoln: Vampire Hunter’). Direcció: Timur Bekmambetov. Intèrprets: Mary Elizabeth Winstead, Anthony Mackie, Benjamin Walker i Dominic Cooper. Gènere: Terror. Esbós: Burton i Bekmambetov han unit forces per explicar una faceta completament insospitada d’un dels presidents amb més renom dels Estats Units. De petit, Lincoln va perdre la mare a mans d’un xucla-sang, i ha decidit dedicar la vida a eradicar aquesta plaga. Seth Grahame-Smith, l’autor de la novel·la en què s’inspira el film, ha estat també l’encarregat del guió cinematogràfic. Vídeo.

>’Amor bajo el espino blanco‘ (‘Shan zha shu zhi lian’). Direcció: Zhang Yimou. Intèrprets: Xi Mei Juan, Zhou Dongyu, Cheng Taishen, Li Xuejian i Shawn Dou. Gènere: Drama. Esbós: Narra la història d’amor de la col·legiala Jing i del fill de militar Sun que, com uns Romeu i Julieta instal·lats en plena revolució cultural, hauran de lluitar contra els prejudicis socials pel seu amor. Vídeo.

>’El amigo de mi hermana (‘Your sister’s sister’). Direcció: Lynn Shelton. Intèrprets: Emily Blunt, Rosemarie DeWitt, Mark Duplass, Mel Eslyn i Mike Birbiglia. Gènere: Comèdia. Esbós: En Jack i l’Iris es troben en un refugi que és propietat de la família d’ella, i acaben dormint al mateix llit després d’una nit amarada de tequila. Ell descobrirà que l’Iris és germana de la seva millor amiga, i això els fa tenir dubtes i es creen situacions molt incòmodes. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any