Vilanova i Mourinho, cara a cara

  • És el primer Barça-Madrid de la temporada · Hi ha una crida a omplir el Camp Nou d'estelades

VilaWeb
Redacció
23.08.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tres dies després del Gamper i quatre del començament de la lliga el FC Barcelona jugarà avui a casa amb l’etern rival (a les 22.30, TV3 i TVE). La Supercopa, el trofeu a dos partits que disputen des del 1982 els campions vigents de lliga i de Copa, serà el primer cara a cara del Barça i del Reial Madrid de la temporada, però sobretot és el primer duel entre Tito Vilanova i José Mourinho a la banqueta.

L’entrenador blau-grana podrà fer jugar tota la plantilla, fins i tot el nou fitxatge Alex Song, presentat al club dilluns. També podrà jugar Villa, ja recuperat del tot, i que es va estrenar diumenge a la lliga amb un gol. I Cesc Fàbregas, si salta al terreny de joc, podrà celebrar el cinquantè partit oficial amb els blau-grana. Es dóna el cas que Fàbregas va debutar al Barça ara fa un any contra el mateix contrincant i en la mateixa competició.

Pel costat de Mourinho, aquest no podrà alinear, finalment, el defensa brasiler Pepe, que es va fer un cop de cap al partit amb el València de diumenge.

Fins ara, el Barça ha sumat deu títols de Supercopa (els tres últims consecutius), mentre que el Madrid en té vuit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any