Un jove, agredit a Albaida per motius ideològics

  • Va rebre colps de puny i puntellons sense cap discussió prèvia

VilaWeb
Redacció
20.06.2012 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La nit de dissabte no va acabar bé del tot a Albaida. Almenys per a Víctor Carruana, qui va haver d’acudir al Centre de Salut de la ciutat després de ser agredit mentre era a la Glorieta amb uns amics. L’informe mèdic detalla que el jove presentava una contusió a la boca, una altra a l’ull, i una ferida en una cuixa.

L’agressió va tindre lloc passades les 3.30 h de la matinada, quan Víctor es trobava amb un parell d’amics a la Glorieta d’Albaida i l’agressor se li va acostar i el va colpejar de manera reiterada. Segons la denúncia presentada a què ha tingut accés VilaWeb Ontinyent, l’atacant va increpar-lo tot dient-li ‘no comentes’, i després el va agredir. Aquesta advertència fa pensar Víctor Carruana en un motiu ideològic, atés que pocs dies abans havia expressat unes opinions en tuenti que havien tingut unes respostes insultants i d’un caràcter marcadament intolerant. La conversa via tuenti, en què l’acusat de l’acció violenta no hi havia participat, feia referència als símbols arran dels partits de la seleccó espanyola de futbol, amb reaccions furiosament espanyolistes.

Per a la víctima de l’agressió, que es manifesta obertament d’esquerres i que milita activament en el Sindicat d’Estudiants (una agrupació del qual estan creant a l’IES Josep Segrelles d’Albaida), aquesta seua tendència ideològica s’ha de trobar en la motivació dels fets. El jove ha assegurat a VilaWeb Ontinyent que des de certs ambients pròxims a l’agressor li estan reclamant que retire la denúncia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any