La tertúlia proscrita

Josep Casadellà arriba a la seu d’Abertis i torna el requeriment de Jordi Chueca

  • Després de dos dies de marxa a peu, l'iniciador de #novullpagar va arribar ahir al parlament

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.05.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’iniciador del #novullpagar, Josep Casadellà, va arribar ahir al vespre al Parlament de Catalunya, després de dos dies de marxa a peu des d’Anglès (la Selva), per protestar contra la decisió del govern català de multar els conductors que s’han negat a pagar peatge. Avui, amb un grup de simpatitzants, ha recorregut la distància entre la plaça de Catalunya i la Zona Franca, on hi ha la seu d’Abertis.

Ahir, Casadellà va acabar la marxa a peu a Barcelona i fou rebut al parlament per un grup d’insubmisos dels peatges. Després de descansar una mica davant el parlament, Casadellà i el diputat de Solidaritat, Toni Strubell, van assistir a la presentació de la llei de supressió dels peatges de les autopistes amortitzades, a l’aula magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB.

Avui a les nou s’ha concentrat, amb més gent que se li ha sumat, a la plaça de Catalunya, des d’on ha anat cap a la seu d’Abertis. A migdia el grup ha arribat a l’edifici, a la Zona Franca, on ha entrat acompanyat de Xavier Messeguer. Allà han tornat el requeriment que va rebre Jordi Chueca, que fou qui primer va publicar a Twitter la foto de la notificació que li havia arribat.

#marxaforapeatges

Casadellà va resoldre de fer aquesta marxa tan bon punt va saber que ja havien començat a arribar notificacions de denúncia als conductors. ‘D’Anglès aniré a Santa Coloma, després a Sils i agafaré la N-II cap a Barcelona’, va dir llavors Casadellà a VilaWeb. ‘Vull arribar davant la Generalitat i Abertis per tornar-los la denúncia d’en Jordi Chueca’.

Casadellà va sortir de casa sense diners, únicament amb un document d’identitat català i el mòbil. ‘Dormiré al poble que m’aculli. Allà on hi hagi un lloc on em pugui estirar, hi dormiré… Ja veurem si s’hi apunta més gent. Estic disposat a plantar-me davant la Generalitat.’

Informació relacionada:

Els conductors del #novullpagar ja reben les notificacions de denúncia

Com es poden recórrer les multes del #novullpagar?

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any