Els ‘indignats’ tornaran demà a la plaça de Catalunya

  • Fins dimarts, quan farà un any del 15M, hi faran col·loquis i assemblees

VilaWeb
Redacció
10.05.2012 - 12:53

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els ‘indignats‘ tornaran a acampar demà a la plaça de Catalunya, on commemoraran el primer aniversari del naixement del moviment del 15M i hi faran una ‘assemblea permanent’ de dissabte a dimarts, que és quan farà l’any exacte del 15M.

En una compareixença de premsa al parc de la Ciutadella, representants dels grups de treball sorgits de l’assemblea del 15M han explicat que tornaran a organitzar-se en comissions i que hi haurà una assemblea cada dia a les 21.00. A més, per dissabte a la tarda hi ha prevista una manifestació pel centre de Barcelona, dins de les manifestacions convocades a diverses ciutats amb l’etiqueta #12M15M, com la de València i Alacant.

Entre demà i dimarts, els ‘indignats’ tornaran a ocupar la plaça de Catalunya per fer-hi col·loquis i debats, en què hi participarà gent com la portaveu de la plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Ada Colau, i el president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres.

Han explicat que havien convocat una assemblea general per preparar la manifestació de dissabte, que sortirà de la plaça de Catalunya a les 18.00. Encapçalada pel lema ‘El poble és la solució’, la marxa agafarà el carrer Balmes fins a la Diagonal i tornarà a la plaça de Catalunya baixant per passeig de Gràcia. Acabada la manifestació, el moviment s’instal·larà en una ‘assemblea permanent’ a la plaça fins dimarts, quan decidirà si deixa la plaça per reprendre les comissions de barri o bé si continuen la protesta a la plaça.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any