Què llegeix… Andoni Zubizarreta?

  • L'ex-porter i secretari tècnic del FC Barcelona participa en el cicle que organitza la llibreria Laie

VilaWeb
Redacció
10.05.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-porter del Barça i actual secretari tècnic del club, Andoni Zubizarreta, ha participat en el cicle de col·loquis de la cadena de llibreries Laie, en el qual alguns personatges coneguts expliquen els llibres que els han marcat la vida. Hi han participat Vicent Partal, director de VilaWeb; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; l’actriu Montserrat Carulla; Elisenda Roca; i ara Zubizarreta, que explica que llegeix sobretot novel·la negra (vegeu el vídeo del col·loqui íntegre).

Zubizarreta, que s’ha excusat de no haver pogut recolilar fisicament tots els llibres més importants per ell perquè els té repartits entre Barcelona i Bilbao, ha explicat que de petit era un gran aficionat als còmics perquè al poble on vivia només hi havia una petita llibreria plena de còmics i poca cosa més.

Ja de més gran, Zubizarreta ha anat incorporant lectures de novel·la i narrativa. Entre els seus autors favorits hi ha Pío Baroja i Miguel Delibes. I un dels llibres que el va fer saltar a l’edat adulta és ‘Opinions d’un pallasso‘, de Heinrich Böll. Actualment, llegeix sobretot novel·la negra.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any