Els contes de Pere Calders, en cançons

  • Avui es presenta a l'Auditori 'Cançons de la veritat oculta', un espectacle coordinat per Bankrobber

VilaWeb
Redacció
04.05.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Onze músics de l’escena pop han convertit els contes de Pere Calders en cançons. El resultat es podrà veure avui a l’Auditori de Barcelona, en un espectacle a càrrec de la cantant Judit Neddermann i dels músics de The Gramophone Allstar. ‘Volem recordar-lo transformant els seus contes en cançons’, diuen els responsables del projecte, el segell Bankrobber, que commemoren d’aquesta manera el centenari del naixement d’un dels grans escriptors del segle XX.

Jugant amb títol d’un dels reculls de Calders (‘Cròniques de la veritat oculta’), l’espectacle es titula ‘Cançons de la veritat oculta’, i és fet de contes de Calders transformats en cançons per Jaume Pla (Mazoni), Maria Rodés, Pere Agramunt (la Brigada), Joan Pons (el Petit de Ca l’Eril), Joan Colomo, Vicky de Clascà (Bikimel), Guillem Caballero (Surfing Sirles), Mireia Madroñero (Miss Carrussel), Ramon Faura (Le Petit Ramon), Pau Guillament (Guillamino) i Jordi Lanuza (Inspira).

Ara, ‘Cançons de la veritat oculta’ és més que un concert: avui, a l’escenari de l’Auditori, en una pantalla gran, s’hi projectaran filmacions fetes per Pere Calders mateix, fins ara inèdites, que han estat cedides per la família de l’escriptor.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any