Les escriptores, protagonistes del Vermut Literari del Palau d’Anglesola

  • És el quart any que es fa

VilaWeb
VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
19.04.2012 - 08:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Mertxe París, Helena Rufart, Montse Macià i Magdalena Vilalta han estat les convidades del IV Vermut Literari del Palau d’Anglesola i que organitza l’Associació Cultural Tots Som de Casa.

Les quatre autores, naturals de les comarques de Ponent (Mercè París, Alcarràs, 1976; Helena Rufart, Torrelameu, 1967; Montse Macià, Vilanova de Bellpuig, 1962; i Magdalena Vilalta, Miralcamp, 1947), van explicar la seva experiència literària que agafa diferents camps.

Durant la tertúlia es va parlar de la combinació d’escriure i el món editorial vist per dins, de París, a la narrativa breu que ha derivat cap a la primera novel·la de Rufart. O de la literatura especialitzada de Macià a les dificultats per publicar si no tens un currículum acadèmic de Vilalta.

Tant els autores com els dos moderadors, Sebastià Garralon i Joan Yeguas, van aprofitar per fer les seves recomanacions per Sant Jordi que, com una crònica més extensa del Vermut Literari, trobareu en aquest apunt del bloc de la revista Avenç del Palau d’Anglesola.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d’Anglesola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any