‘Apaga el llum, encén el planeta’

  • De dos quarts de nou a dos quarts de deu del vespre se celebra l'Hora del Planeta, que demana d'apagar els llums pel canvi climàtic

VilaWeb
Redacció
31.03.2012 - 09:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com cada any des de 2007, el 31 de març l’organització ecologista Fons Mundial per la Naturalesa (WWF) organitza l’Hora del Planeta, una jornada celebrada en molts països i ciutats del món en favor de la reducció dels gasos que acceleren el canvi climàtic. La iniciativa demana als ciutadans i a les institucions d’apagar el llum durant una hora, de dos quarts de nou a dos quarts de deu del vespre, l’anomenada Hora del Planeta, com a acte simbòlic per conscienciar sobre el canvi climàtic i per promoure l’estalvi energètic. El sector elèctric és un dels quye més contribueix a emetre CO2 a l’atmosfera.

A l’Hora del Planeta, s’hi sumen ciutadans de tot el món i també moltes administracions, empreses i institucions. L’any passat van ser més de cinc mil les ciutats que la van seguir, de cent trenta-cinc països, cosa que va convertir la iniciativa en la campanya contra el canvi climàtic més important.

A casa nostra, avui entre dos quarts de nou i dos quarts de deu s’apagaran edificis emblemàtics com la Sagrada Família, la Seu Vella de Lleida, la muralla romana de Tarragona i la façana de les Corts a València.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any