Ontinyent i Albaida protagonitzen les protestes de la comunitat educativa

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.03.2012 - 16:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un centenar de persones es va concentrar la nit de diluns a l’IES Pou Clar d’Ontinyent, en resposta a la crida feta per la Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Vall d’Albaida en defensa d’un ensenyament públic i de qualitat, i contra les retallades. A Albaida, la protesta es va realitzar a l’IES Josep Segrelles, on també es van aplegar vora cent persones entre personal docent. alumnes i familiars de l’alumnat.

A Ontinyent, hi van participar representants docents i de les AMPA dels col·legis Bonavista, Martinez Valls, Lluís Vives, Carmelo Ripoll i dels IES Pou Clar, l’Estació; a més de membres del Moviment 15-M Ontinyent, CCOO, personal administratiu de l’Ajuntament d’Ontinyenti del CEFIRE. Entre els assistents es  va obir un debat sobre els temes que afecten l’educació i els serviciss públics, després del qual començà un sopar de germanor.

A Albaida van començar amb una cadena humana i la penjada de pancartes de tots els centres de la localitat. Es va projectar un audiovisual sobre les protestes protagonitzades per la comunitat educativa d’Albaida, i es féu una assemblea amb la intervenció d’un representant sindical de Sanitat, presidents d’AMPA dels centres educatius de la ciutat, la presidenta de les AMPA comarcal i professorat.

Aielo de Malferit i l’Olleria van participar també en les protestes convocades per la Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Vall d’Albaida, que dissabte pararà una taula informativa en la Trobada d’Escoles en Valencià de dissabte a Ontinyent.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any