Tres empreses joves en el món dels bits

  • Des de la producció de videojocs al disseny de pàgines web, passant per la consultoria de marketing online

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Run Room és una empresa que es dedica al desenvolupament d’eines  i estratègies digitals per potenciar els negocis dels seus clients. Els seus fundadors són Aurelio Moreno, César Úbeda, Carlos Iglesias, i Jordi Hernández, uns antics companys de carrera que van veure l’oportunitat de fer negoci a Internet fent el que més els hi agradava. L’empresa va néixer al 2004 i avui ja són més de 20 les persones que s’hi guanyen la vida.

Daniel Paladini és un dissenyador de pàgines web freelance que, després de treballar durant quatre anys amb Cases i Associats –empresa especialitzada en disseny web-, va decidir llançar-se a l’aventura com a empresari autònom. Des del seu estudi al barri de Gràcia explica com ha passat de redissenyar les webs de diaris com el Sport català, el Daily Mirror anglès o el Clarín argentí, a crear el seu propi projecte amb l’objectiu de guanyar-se la vida, però sense deixar de banda la seva família.

Enjoy Up és una empresa barcelonina de videojocs fundada per Jorge Biedma i Julio Moruno que es dedica a comercialitzar jocs únicament a Internet. Porten en actiu des del 2008 i han aconseguit que una marca referent com Nintendo els hagi cridat per participar en els seus projectes. La seva gran obra Football Upha arribat a ser líder en les llistes de jocs més venuts a la xarxa.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any