Les protestes fan que Rita Barberá no miri la mascletada des del balcó

  • Unes cinc-centes persones han participat en la tercera xiulada sota l'ajuntament

VilaWeb
Redacció
03.03.2012 - 17:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La convocatòria d’escridassades i xiulades a cada mascletada de la plaça de l’Ajuntament de València ha aconseguit, el tercer dia, que per primera vegada la batllessa de la ciutat, Rita Barberá, no hagi vist des del balcó l’espectacle pirotècnic. Fins a cinc-centes persones han secundat la convocatòria d’avui, que reclamava una educació pública i de qualitat. Gent amb pancartes i llibres a la mà (vídeoàlbum de fotos), juntament amb una colla de tabalers i dolçainers, han desafiat amb crits i xiulets la megafonia a tot volum de l’ajuntament i també els vehicles de neteja, que com ahir (vídeo) han intentat dispersar els concentrats just després de la mascletada.

Canal 9 ha connectat amb la plaça un minut abans de la mascletada i s’ha acomiadat un minut després, però tot i així s’han pogut escoltar les protestes.

Al final de l’escridassada d’avui, alguns assistents han avisat per les xarxes socials de la presència d’un parell de grups de feixistes, que han mirat de provocar davant la passivitat de la policia. I un usuari de Twitter ha assegurat: ‘Nou antidisturbis ens han perseguit, ens hab agafat les dates i ens han escorcollat al final de la #intifalla’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any