El seguiment de la primavera valenciana

  • Primavera Valenciana i Melderomer.tv informen de les protestes a través de les xarxes socials

VilaWeb
Redacció
22.02.2012 - 10:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les concentracions i marxes contra la violència policíaca a València, que avui viurà un nou capitol amb la manifestació a les sis del vespre al centre de la ciutat, es poden seguir especialment a través de les xarxes socials. Com a mínim dues webs, Primavera Valenciana i Melderomer.tv, es dediquen a informar des d’aquesta setmana de les protestes a través d’una selecció d’apunts a Facebook, de pius a Twitter i de vídeos en servidors com YouTube i Bambuser.

Un d’aquests vídeos, que es pot trobar a la portada de Melderomer.tv (un col·lectiu format per estudiants de comunicació audiovisual i periodisme nascut el 2011 per denunciar la situació política, econòmica i social del País Valencià), fa referència a la concentració de bandes de música que es van aplegar ahir davant l’Estació del Nord per tocar ‘Mater mea’, contra la violència.

També queda recollit a la portada de Primavera Valenciana el vídeo que fa circular el cantant Cesk Freixas per Twitter, amb una nova cançó seva dedicada a la revolta estudiantil a València.

A més, hi ha altres webs d’informació que fan un seguiment de les protestes dels estudiants. És el cas de L’Accent, que fa un seguiment intens de la informació a Twitter, i que ha ofert informació d’última hora sobre els incidents i sobre les manifestacions.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any