Els carrers s’omplen de gom a gom al País Valencià

  • Han començat a València, Castelló i Alacant a dos quarts de set del vespre

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.01.2012 - 19:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Si les manifestacions d’avui a València, Castelló i Alacant contra les retallades ja es preveien multitudinàries després de la gran mobilització per l’ensenyament públic de dissabte, el veredicte absolutori de l’ex-president Francisco Camps ha encès encara més els ànims i els carrers s’han omplert de gom a gom. Per això, tot i ser un dia feiner, les marxes han estat encara més multitudinàries que no les del cap de setmana, convocades pels sindicats contra les retallades promogudes pel govern valencià.

Les manifestacions ha eixit a les 18.30: a València de la plaça de Sant Agustí; a Castelló de la plaça de les Aules; a Alacant de l’IES Jordi Joan, l’escola que va estar sense electricitat per la morositat del govern.

A València, quan la capçalera de la manifestació ha arribat al final del recorregut previst encara quedaven milers de persones per sortir de la plaça de Sant Agustí. Les primeres xifres que han fet els sindicats compten 150.000 manifestants a València, 60.000 a Alacant i 30.000 a Castelló.

Aquestes manifestacions continuen les de València i d’Alacant del cap de setmana contra la política del govern de Fabra, que tingueren un gran èxit, i després de l’onada de protestes a instituts i escoles de tot el País Valencià.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any