Les converses del cas dels vestits assenyalen ara Rita Barberà

  • Compromís demanarà a la fiscalia que investigui la batllessa de València

VilaWeb
Redacció
12.01.2012 - 13:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les converses telefòniques entre Francisco Camps, Ricardo Costa i Álvaro Pérez, el Bigotis, que es van poder escoltar ahir al judici sobre el cas dels vestits han encès també el focus sobre Rita Barberà. La batllessa de València apareix al·ludida (àudio) en una de les converses, quan el Bigotis, un dels principals caps de la trama, diu que li regalarà una bossa de marca, com cada any. Barberà ha hagut de respondre les preguntes que li han fet els periodistes al respecte, a les quals ha dit que allò era ‘una cosa absolutament passada’.

‘He pensat de regalar-li una bossa a la batllessa, com he he fet sempre. No serveix de res, perquè no ens dóna res, però tampoc no ens fot’, deia el Bigotis en una conversa telefònica amb el director d’Orange Market. Barberà ha dit avui que aquell era un tema ‘passat’: ‘Podeu inventar-vos el que vulgueu, això és una cosa passada’, ha dit als periodistes.

Per la seva banda, el grup municipal de Compromís a l’Ajuntament ha anunciat que demà presentarà un escrit a la fiscalia del Tribunal Superior de Justícia demanant que s’investigui si Barberà va rebre regals de part d’Álvaro Pérez.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any