Els Anticapitalistes ocupen la seu de CDC a Barcelona

  • Simpatitzants de la candidatura han entrat a l'edifici i n'han sortit una hora després

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.11.2011 - 21:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un centenar de simpatitzants de la candidatura Anticapitalistes han ocupat aquest vespre durant una hora la planta baixa de la seu de Convergència Democràtica de Catalunya al carrer Còrsega de Barcelona, a poques hores del començament de la campanya electoral. Els activistes han cridat consignes diverses com: ‘Li diuen crisi; és capitalisme’ o ‘No, no, no, a la privatització’.

En declaracions a VilaWeb, la cap de llista de candidatura, Esther Vivas, ha explicat ‘ha estat una acció en contra de les retallades i de la privatització que promouen en govern de Convergència, especialment en els àmbits de l’educació i la sanitat’. Els activistes han conversat, a l’interior de l’edifici, amb alguns membres de CiU per a traslladar-los les seves protestes, però no hi han trobat cap dirigent, donada la proximitat amb el començament de la campanya, segons fonts del partit.

Unes quantes dotacions de mossos d’esquadra i de guàrdia urbana s’han desplaçat al lloc dels fets i, després d’una breu negociació, els activistes han abandonat pacíficament l’edifici. A la sortida han tallat durant uns minuts el carrer Còrsega. No hi ha hagut cap destrossa ni cap detenció. Seguiment al Twitter amb les etiquetes: #anticapitalistes i #opdesobeeix.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any