CEPU, futbol de base

  • Compta amb 145 jugadors

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
18.10.2011 - 08:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El 2004 diferents pobles i clubs de futbol del Pla d’Urgell van unir esforços per crear una entitat esportiva que fomentés el futbol base: el Club Esportiu Pla d’Urgell encara que tothom el coneix amb les seves sigles, CEPU (bloc i twitter). Aquesta temporada compta amb 145 jugadors que formen 11 equips que van des de la categoria Babys (de 4 anys a 5) fins a Juvenil ( de 16 anys a 18). El club té quatre seus de jocs i entrenaments (Bellvís, Golmés, el Palau d’Anglesola i el Poal) als que porten els jugadors amb un servei de transport propi.

 

 

I es que el CEPU està plantejat com una escola de futbol, amb una filosofia clara: fomentar els valors de l’esport i el treball d’equip. Així es vol donar a tots els jugadors les mateixes oportunitats, deixant en segon terme l’aspecte merament competitiu i potenciant la part lúdica i social del futbol.

Actualment dotze (dels divuit) pobles del Pla d’Urgell aporten jugadors al CEPU: els Arcs, Bell-lloc d’Urgell, Bellvís, Fondarella, Golmés, Miralcamp, Mollerussa, el Palau d’Anglesola, Sidamon, Vila-sana i Vilanova de Bellpuig.

Estructura

El club té la seu social a la casa de la vial de Bellvís, compta amb una junta formada pels pares dels jugadors i actualment està presidida per Marcel·lí Piró. La resta de membres són la vice-presidenta Rosi Sampietro; el secretari Antoni Espinet, i el tresorer Ramon Camps. Com a vocals hi ha Jaume Roig, Jordi Castro, Joan Moyano, Eugenia Camps, Manel Miquel, Antoni Costa, Josep Escolà, Ferran Giné, Sisco Ravés, Miquel Font, Pepe Sanchez, Josep Pascual i Josep  Tolosa.

Pel que fa la part esportiva els coordinadors són Josep Mª Carné i Baptista Pou. Pel que fa a l’equip d’entrenadors són Genís Reñé i Gerard Espinet (Babys i Pre-benjami), Joan Baptista Pou ( Prebenjamí A), David Puig ( Benjamí A), Daniel Gàllego (Benjamí B), Salvador Tàpies ( Aleví C), Sergi Navés ( Aleví B), Xavier Gàllego i Enric Eroles ( Aleví A), Ferran Panadés ( Infantil), Oriol Camps ( Cadet) i Francesc Roca ( Juvenil).

Si voleu seguir el seu dia a dia ho podeu fer pel seu bloc i el seu compte de twitter.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any