La línia d’alta tensió comença a afectar el terme d’Ontinyent

  • Han començat els moviments de terra · El Tribunal Superior desestima les mesures cautelars

VilaWeb
Redacció
28.09.2011 - 18:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Si ahir dimarts començaven els primers treballs al terme d’Ontinyent per a la construcció de la línia d’alta tensió, avui s’ha sabut que el Tribunal Superior de Justícia valencià ha desestimat el recurs interposat per la Coordinadora Ecologista de la Vall d’Albaida (CEVA) en què demanava mesures cautelars de paralització de les obres.

Iberdrola va iniciar ahir dimarts treballs d’anivellament de terrenys en les proximitats del Pou Clar, al costat de la central elèctrica propera. Segons el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent, Fran Quesada, ‘aquests moviments de terra són el pas per començar amb l’excavació i posteriorment travessar la carretera’ per construir la línia d’alta tensió entre la Serra del Torrater i la línia Juan Urrutia d’Alcoi, que travessa un paisatge natural municipal i terrenys que es van veure afectats per l’incendi de setembre de 2010.

En relació a aquestes obres, els Ajuntaments d’Ontinyent i Agullent i la CEVA van presentar contenciosos per paralitzar la construcció de la línia. Ara, almenys el de l’entitat ecologista, ha estat desestimat.

El regidor va informar ahir que l’Ajuntament d’Ontinyent estudia prendre noves mesures per aturar les obres, que lamentava ‘que hagen començat així, sense ni tan sols avisar l’Ajuntament’.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any