L’Audiència espanyola demana a Interior que investigui la crema de banderes durant la diada

VilaWeb
Redacció
13.09.2011 - 13:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La fiscalia de l’Audiència espanyola ha obert una investigació sobre la crema de banderes espanyoles durant la diada a Barcelona i ha demanat al departament d’Interior que investigui els fets i que li faciliti tota la informació que en tingui.

En concret, el fiscal en cap de l’Audiència, Javier Zaragoza, ha enviat un escrit al conseller Felip Puig demanant-li, entre d’altres informacions, quines actuacions van fer els mossos d’esquadra en relació a aquests incidents per identificar-ne els autors. En l’escrit, Zaragoza diu que ha tingut coneixement d’aquests incidents i es dirigeix al departament perquè ‘n’informi amb la major urgència possible’ i envïi proves per a la identificació dels autors. Posteriorment, la fiscalia decidirà si presenta denúncia o no.

El fiscal vol informació sobre la crema d’una fotografia del rei i dues bandes espanyoles durant la manifestació en considerar que els fets podrien constituir ‘un delicte d’injúries greus contra la més alta representació de l’estat’, en el primer cas, i d”ultratge a Espanya’, en el segon.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any