Nou anys de feina en perill

  • El Cor i l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans actuen avui al Petit Palau, després d'haver perdut tots els ajuts públics

VilaWeb
Redacció
28.07.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest vespre el Cor Jove i l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans actuaran al Petit Palau oferint un concert especial, perquè les dues formacions han perdut la subvenció que rebien per part de la Generalitat i els integrants han hagut de finançar-se el viatge i l’estada a Barcelona. En parlem en aquest vídeo amb Magdalena González, promotora de l’orquestra, que diu que el projecte uneix dos pilars, joventut i música, indispensables en un marc cultural comú; i també amb Esteve Nabona, director del cor. 

En l’actuació d’avui, sota la direcció de Salvador Brotons, presentaran un repertori que inclou des de peces d’autors catalans com Joaquim Serra i Antoni Soler, fins a peces de les obres mestres de Bethoven i Schummann.

Dinamitzada per la presidenta de Forum Musicae, Magdalena González, l’Orquestra de Joves Intèrprets també fa una feina de recerca i edició del patrimoni musical català des de fa ja nou anys. Tot i perdre les ajudes, la voluntat que tenen és de no rendir-se i seguir treballant.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any