Mugroman obre el Feslloch davant més d’un miler de joves

  • El festival de música que organiza Escola Valenciana a Benlloch (Plana Alta) programa més de trenta grups fins dissabte

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
08.07.2011 - 14:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els alacantins van ser els protagonistes de la primera jornada del Feslloch, que des de la nit de dijous i fins al matí de diumenge omple de música en valencià la localitat castellonenca. Milers de joves participen a la cinquena edició del festival de música en valencià més important del País.

Dijous va començar la trobada de música en català al País Valencià més esperada de tot l’any, el Feslloch, que culmina el cicle de concerts que ha fet La Gira durant tot l’any arreu del País. Escola Valenciana aconsegueix reunir, per cinquè any consecutiu, milers de joves a Benlloch amb la música en valencià més actual com a protagonista i els xixonencs de Mugroman van ser els principals protagonistes del cartell de la primera nit. Després de grups com Skapats o Malagana, el rock interactiu dels alacantins va triomfar amb un públic que va vibrar amb la música i les lletres. De la piscina a l’escenari Benlloch s’ha convertit en l’epicentre de la música en català al País Valencià, amb miler de joves -i no tan joves- acampats. El cartell compta amb més de trenta grups que omplen de música les nits de Benlloch. Durant el dia, la piscina i les activitats omplen el temps dels participants i, de nit, l’escenari centra l’atenció dels més de cinc mil joves que passaran aquests dies pel Feslloch. La nit de divendres Obrint Pas serà el cap de cartell del Feslloch mentre que el Feslloch hi haurà l’actuació de la New York Ska Jazz Ensemble com a grup destacat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any