La tertúlia proscrita

Pepa Plana: ‘L’humor femení comença a sortir ara amb naturalitat’

  • La pallassa parla del fitxatge pel Cirque du Soleil, de les dones humoristes, de la situació del circ al nostre país i de les dificultats del Festival de Pallasses d'Andorra

VilaWeb
Redacció
04.07.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

No ha participat mai en cap càsting, però fa uns quants mesos va rebre una trucada inesperada de Montréal (Quebec). Era el Cirque du Soleil, la companyia de circ més rendible del món, que li proposava d’incorporar-se a la seva pròxima producció, per ser una de les pallasses conductores de l’espectacle. En aquest vídeo, l’actriu i pallassa Pepa Plana explica que ha firmat un contracte de dos anys a partir del gener que ve amb la companyia quebequesa i dóna alguns detalls del nou espectacle, que tractarà de l’univers femení.

És precisament aquesta part femenina de l’humor un dels elements que han marcat la carrera de la Pepa. I ara, diu, ‘comença a sortir amb naturalitat’. També parla de la difícil situació del circ al nostre país i de la possible desaparició del Festival de Pallasses d’Andorra; un festival que va impulsar ella mateixa i que enguany podria desaprèixer tot i haver esdevingut de referència mundial.

Amb tot, es declara optimista perquè ‘el pallasso ha estat sempre la persona més optimista del món’ i assegura que tornarà. Entre altres projectes al nostre país té, entre mans, la inauguració, coincidint amb la seva tornada, d’un nou centre de creació de circ al delta de l’Ebre, la Pallarassa, en el qual ja fa anys que treballa.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any