La Vanguardia no sap quan sortirà la web en català

  • L’edició catalana impresa del diari va sortir fa un mes, però la digital solament es pot llegir en espanyol

VilaWeb
Redacció
03.06.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui fa un mes de la sortida de La Vanguardia en català, però l’edició digital solament es pot llegir en espanyol. El director de La Vanguardia digital, Enric Sierra, ha dit a VilaWeb que continuaven treballant en el projecte, però que la complexitat tècnica de traduir els continguts digitals feia difícil de dir quan sortiria la web en català; ni tan solament si seria d’aquí a poc o a molt llarg terme.

 

De bon començament els responsables del diari van anunciar que es faria en català tant l’edició en paper com la digital, però, sorprenentment, el 3 de maig proppassat el domini lavanguardia.cat reenviava a l’edició impresa, i no permetia de llegir els continguts de l’edició digital en català. I avui encara és així.

Sierra va explicar aleshores que havien volgut prioritzar l’edició catalana impresa i deixar per a més endavant l’edició digital, però que els continguts de la web tindrien una versió catalana aviat. Però avui aquesta complexitat tècnica fa que no hi hagi data prevista de sortida.

 

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any