Acció Cultural paga la primera de les tres multes pels repetidors de TV3

  • L'entitat ha recollit, a dia d'avui, 145 mil euros de donacions ciutadanes i n'ha pagat 130 mil a la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació de la Generalitat Valenciana

VilaWeb
Redacció
04.05.2011 - 17:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha pagat la primera de les tres multes que li va imposar la Generalitat Valenciana per l’emissió del senyal de TV3 amb repetidors propis. El cost d’aquesta multa és de cent trenta mil euros i encara resten per pagar sis-cents setanta mil euros en concepte de dues multes més, els interessos corresponents i el 20% de recàrrec per no haver pogut pagar dins del termini voluntari. En total, vuit-cents mil euros.

Els vuit-cents mil euros s’han d’ingressar abans de final de maig o principi de juny, segons els càlculs d’ACPV, que no ha rebut cap comunicació de la Generalitat sobre el termini establert. En cas de no poder pagar, s’iniciarà un procés d’embargament dels seus comptes corrents i béns mobles i immobles.

La campanya de recollida de diners per pagar les multes ja ha recaptat cent quaranta-cinc mil euros. ACPV ha editat un àlbum fotogràfic per a commemorar l’èxit de la manifestació del passat 16 d’abril amb les imatges fetes per participants d’aquella mobilització. L’àlbum, editat en format virtual, es pot aconseguir a la web d’ACPV amb una donació simbòlica de tres euros, que aniran destinats a pagar les multes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any