El Tempir presenta la segona versió del Mapa de Centres Educatius

  • Es tracta d'una eina desenvolupada sobre google maps i que permet trobar d'una forma ràpida i senzilla tots els centres educatius amb oferta educativa en valencià.

VilaWeb
Redacció
07.04.2011 - 00:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Tempir és l’Associació Cívica per la Llengua a Elx i aquesta és la segona versió d’un mapa que ja ha tingut un gran èxit. Ara que comença la campanya de matriculació a les escoles del País Valencià els pares i mares tornen a disposar d’una eina per a trobar el centre que més l’interesse.

Aquesta nova edició del mapa de centres educatius amb oferta de català al País Valencià és molt més completa que la primera edició de l’any passat. Desenvolupat sobre Google Maps, aquesta eina presenta importants novetats aquest any, com per exemple, enviar correus electrònics directament als centres educatius, compartir la informació al facebook o veure tota la informació cercada d’una manera organitzada en forma d’índex.

Òbviament la nova edició d’aquest mapa creat pel Tempir d’Elx disposa de tota la informació sobre els centres actualitzada però a més, ara s’ha millorat el sistema de cerca, introduint noves variables, com la distància del centre educatiu de casa nostra.

L’any passat aquesta eina tingué una gran acollida entre els usuaris i amb les millores incorporades s’espera que ara torne a ser de gran utilitat per als pares que volen matricular els seus fills en valencià.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any