L’ajuntament retira la querella contra VilaWeb pel cas Vilaró

  • Ho va anunciar ahir el Col·legi de Periodistes de Catalunya, que ha fet de mitjancer · Totes les parts accepten que el Consell de la Informació de Catalunya estudiï el cas

VilaWeb
Redacció
24.03.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), Josep M. Martí, va anunciar ahir al vespre que l’Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana s’havien avingut a retirar la querella presentada contra VilaWeb per les informacions publicades sobre el cas Vilaró l’any 2008 (vídeo).

Transformant el que havia de ser un acte en suport a VilaWeb, fet al Col·legi de Periodistes, en l’acte d’anunci de l’acord el degà Josep Maria Martí va fer saber que quaranta minuts abans s’havia arribat a un acord d’última hora entre el diari i Vilaró, que ha retirat la querella i ha acceptat que el Consell de la Informació de Catalunya, l’entitat d’auto regulació professional creada a instància del propi Col·legi, estudiï la seva reclamació.

La mitjanceria de Josep M. Martí entre les dues parts, que es va concretar en un seguit de converses tingudes al llarg del dia ahir, ha evitat que el cas s’hagués de resoldre per via judicial. VilaWeb manté la informació original dels fets tal i com va ser redactada i el Consell de la Informació l’analitzarà i en tot cas dictaminarà si hi va haver mala praxi informativa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any