Tria Llibres i #llegimipiulem presenten el llibre ‘Conta’m la veritat sobre l’amor’

  • L'editorial i la tertúlia literària digital faran un acte amb l'autor, Santiago Forné, avui al vespre a l'espai VilaWeb

VilaWeb
Redacció
24.02.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La tertúlia literària digital #llegimipiulem i l’editorial Tria Llibres faran avui a les 19.00 una tertúlia final a l’espai Vilaweb (Ferlandina, 43, Barcelona) la sobre la novel·la ‘Conta’m la veritat sobre l’amor‘, de Santiago Forné (Tria Narrativa 2010). Des del mes de desembre i durant tot el mes de gener els seguidors de la tertúlia virtual han comentat aquest llibre ambientat al País Valencià, en una tertúlia molt animada i freqüentada. Avui la clausuraran d’una manera presencial en una conversa amb l’autor, Santiago Forné. De passada, presentaran #llegimipiulem als piuladors i lectors barcelonins.

Què és #llegimipiulem? Una tertúlia literària 2.0 en què lectors de tot arreu (els iniciadors són de Mataró i de València) comparteixen la lectura d’obres catalanes. El bloc, així anomenat, informa de lectures i d’activitats, i les opinions s’expressen via Twitter.

Quant a Tria Llibres ven els llibres per internet, a través de la plataforma Publidisa (Publicaciones digitales SA) i de les webs de les llibreries Amazon, El Corte Inglés i la web mateixa de Tria Llibres. És una associació que té un centenar d’associats, una bona part dels quals de València.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any