Manacor torna a cridar ‘Siau qui sou’

  • Amb una versió per a banda de l'espectacle musical de Guillem d'Efak

VilaWeb
Redacció
12.02.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

D’ací a tres mesos farà trenta-un anys que el cantant, músic, escriptor i emprenedor Guillem d’Efak va presentar a la sala Imperial de Manacor, en un recital emocionant, l’espectacle musical ‘Siau qui sou’, una rapsòdia històrica que es va convertir en un referent identitari.

Serà també a Manacor, però ara al Teatre Municipal, que s’espera aquest dissabte una altra vetlada emotiva amb la interpretació d’aquell espectacle per part de la Banda de Música de Manacor. Gabriel Oliver i Pere Siquier, director de la banda de música, han impulsat aquesta ‘reestrena’ presentada en dos parts. La primera transcorrerà a paritr de l’eix central de la rapsòdia original, mentre que en la segona s’inclouran altres poemes musicats de l’autor manacorí  que acabaran amb una versió del Siau qui sou per a soprano i banda de música.
En el concert hi prendran part també Bartomeu Mestre, com a rapsoda, a més de Maria Rosselló, Biel Majoral, Bettina Lapeyre, Bartomeu Mestre i Delfí Mulet.
L’actuació serà a les 20.30 h, amb totes les entrades venudes. Això ha fet que s’haja decidit fer un altre concert diumenge 13 a les 19 h.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any