Duran continuarà de portaveu de CiU al congrés espanyol

  • Mas li havia ofert de ser el conseller en cap del futur govern · Hi col·laborarà en l'àmbit de la política exterior i per a defensar a Madrid el nou pacte fiscal

VilaWeb
Redacció
10.12.2010 - 10:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Josep Antoni Duran i Lleida continuarà de portaveu de CiU al congrés espanyol. Així ho ha decidit conjuntament amb Artur Mas, que li havia ofert de ser el conseller en cap del futur govern. Finalment, després d’uns quants dies de negociació, han convingut que Duran continuï a Madrid per mantenir una posició forta de la federació en la negociació del concert econòmic. Mas també vol reservar a Duran un paper de col·laborador del govern en afers de política exterior.

‘Tinc el màxim interès que Duran tingui una vinculació amb el govern de Catalunya. I buscaré la manera que ens pugui ajudar en l’àmbit de la política exterior, concretament en l’àmbit de la mediterrània’, ha explicat Mas aquest migdia en una conferència de premsa. Duran també estarà vinculat amb el govern per a defensar l’autogovern a Madrid, en temes com la negociació de competències i del concert econòmic.

El fet que Duran romangui a Madrid implicarà que el nou govern de la Generalitat no tindrà pas conseller en cap, o conseller primer, perquè Mas havia reservat aquest càrrec només al secretari general de CiU.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any