Espectacular inauguració de la primera Apple Store del país

  • Apple confirma que hi haurà més botigues a Barcelona i València abans del 2012 · Cues espectaculars per entrar a la que és la tenda d'Apple més gran del món, dins un centre comercial

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.09.2010 - 12:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Finalment les conegudes Apple Store arriben al nostre país. Aquest matí a les deu ha obert les portes el primer establiment al centre comercial La Maquinista de Barcelona. Enmig d’una expectació inusitada i amb tota la parafernàlia típica de la casa de la poma la botiga s’ha obert després d’una roda de premsa del president de l’àrea de botigues d’Apple que ha anunciat més tendes al nostre país aviat. Tota la retolació i la informació de la tenda és en català.

En els pròxims mesos s’anuncia l’obertura de noves botigues tant a l’estat espanyol com al francès i València serà la segona ciutat a comptar amb una d’aquestes tendes, de les quals hi ha ja més de tres-centes arreu del món.

La instal·lació de la botiga a Barcelona ha estat problemàtica. Apple havia arribat a un acord per a llogar un edifici al Passeig de Gràcia, amb la intenció d’obrir-lo abans de l’estiu. Però finalment es va trencar l’acord i la companyia va buscar un emplaçament en una centre comercial, sense renunciar, però, a obrir més endavant una altra botiga en un edifici emblemàtic del centre de la ciutat.

En el cas de València, tot i que no està confirmat oficialment Apple podria estar treballant en un edifici emblemàtic, al carrer Joan d’Àustria. Apple ha confirmat recentment que vol obrir fins a deu botigues a l’estat espanyol de forma ràpida, tot i que això no vol dir que siguin en deu ciutats diferents.

A l’estat francès Apple també està portant a terme una política agressiva d’obrir noves tendes. Recentment n’ha obert a Montpeller i a Niça i no és descartable que Perpinyà estigui també en la llista de ciutats en estudi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any