Ricard Gomà: ‘A Barcelona no podem estar contents de l’accés a l’habitatge que tenim’

VilaWeb
Redacció
11.06.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ricard Gomà (1964) és tinent-batlle de l’Ajuntament de Barcelona i president del grup ICV-EUiA de la ciutat. En aquesta entrevista en vídeo parla del canvi de maneres de fer que hauria d’haver-hi a l’ajuntament, fa una certa autocrítica de com s’ha gestionat l’accés a l’habitatge, es declara obertament independentista i s’oposa a tot pacte amb Convergència i Unió.

Ara com ara, Gomà és l’únic candidat d’Iniciativa que es presenta a les primàries per a presidir la candidatura a les eleccions municipals. Un dels esculls que ha de superar és el de fer-se conèixer: segons les seves dades, solament el 30% dels barcelonins el coneix. Gomà, que també s’ocupa d’Acció Social i Ciutadania, assegura que els nous pobres de la ciutat són membres de la classe mitjana baixa que no arriben a final de mes i que demanen ajut a l’Ajuntament, que atén 60.000 persones, 20.000 més que no pas l’any passat.

Aquesta és la tercera entrevista que hem fet als caps dels partits polítics de l’Ajuntament de Barcelona. (Entrevista amb Jordi Portabella, d’ERC, i amb Xavier Trias, de CiU.)

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any