Xavier Trias: ‘Jordi Hereu ha enganyat de manera repetitiva’

  • Entrevista amb el candidat a batlle de Barcelona per CiU

VilaWeb
Redacció
28.05.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Xavier Trias, candidat a batlle de Barcelona per Convergència i Unió, és força contundent envers Jordi Hereu en aquesta entrevista en vídeo feta per Andreu Barnils al barri del Raval de Barcelona. Trias acusa Jordi Hereu de mentir a la gent durant la consulta ciutadana sobre la Diagonal, de no excusar-se quan es va descobrir que Hereu no havia votat quan ell havia dit que sí, i dubta seriosament que el sistema de votació fos prou segur per a impedir que l’ajuntament pogués saber qui havia votat què. També es manifesta en algunes qüestions, des de l’hotel al costat del Palau de la Música a les consultes sobre la independència.

Trias no és advers a la construcció de l’hotel del palau, però deplora que l’ajuntament mentís i amagués l’operació quan ja s’havia engegat. I ara resulta que, aquest hotel, que té els veïns en contra, ningú no el vol fer. Quant a les consultes sobre la independència, creu que a Barcelona s’haurien de fer amb el suport de l’ajuntament i que el seu vot seria sí, però que hi hauria més gent que abonaria el concert econòmic.

Sobre el castell de Montjuïc, no és partidari d’aterrar-lo, sinó que el Ministeri de Defensa espanyol el deixi estar, insisteix en el projecte de fer a l’edifici que ocupava el Banc d’Espanya un gran centre cultural i promet de rebaixar-se el sou, si mai arriba a batlle; tot i amb això sosté que els polítics han de tenir un bon sou i que no és cert que tots siguin corruptes.

L’entrevista, d’un quart llarg, es va fer ahir al carrer Notariat de Barcelona, en ple barri del Raval de Barcelona.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any