Joan Oller tem que la crisi no posi en perill els recursos públics per a cultura

  • El director de l'Auditori s'explica a l'espai Tribuna Ateneu i propugna coproduccions i i una reducció de les actuacions per a encarar la crisi

VilaWeb
Redacció
20.05.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El director de l’Auditori, Joan Oller, va fer la conferència ‘L’Auditori, deu anys després’ en el marc de l’espai Tribuna Ateneu, que organitza l’Ateneu Barcelonès (vídeo, íntegre). Oller va fer un exercici de legitimació d’aquest espai públic: ‘En un context de crisi, formular-se el perquè de les institucions culturals serà quelcom recurrent i necessari.’ També podeu veure el debat subsegüent.

També va detallar les seves prioritats de futur: revisar les fonts de finançament, afavorir acords de coproducció i reduir i diversificar la quantitat els espectacles programats sense renunciar a la qualitat.

Oller recorda el debat inicial sobre la necessitat d’oferir a la ciutat un nou espai musical, al costat del Palau de la Música o del Liceu. Amb la perspectiva dels anys, assegura el director de l’Auditori, s’ha demostrat que ‘l’oferta, ben gestionada, té la seva pròpia demanda’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any