Ferran Soriano no diu si serà candidat a la presidència del Barça

  • En el debat a Tribuna Ateneu, on va parlar de Spanair i de l'aeroport del Prat, va tirar pilotes fora i no va aclarir si comptava presentar-s'hi o no

VilaWeb
Redacció
18.03.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la companyia aèria Spanair, Ferran Soriano, no va aclarir ahir, en la conferència que va fer al Tribuna Ateneu, si es presentaria a les eleccions del Barça. Heus ací la conferència íntegra, les preguntes dels assistents i el moment en el qual hi fa referència. Soriano, ex-directiu blau-grana, va dir que encara era aviat per a manifestar-se, però que participaria, com tants barcelonistes, en les eleccions del Barça. Tribuna Ateneu és un cicle de debats que organitza l’Ateneu Barcelonès.

Ferran Soriano, que fou presentat per l’ex-president Jordi Pujol, va parlar de Spanair i de l’aeroport de Barcelona. Entre més coses, va dir que esperava que l’any 2012 la seva companyia pogués oferir vols intercontinentals, una vegada l’aeroport de Barcelona s’hagi convertit en un ‘hub’ internacional. Sobre la situació de la seva companyia va manifestar que notaven la crisi, perquè la gent no viatja tant, i va agrair als sindicats que haguessin acceptat una reducció de sous en canvi de preservar els llocs de feina.

Amb vista al futur, i mentre restin pendents els vols intercontinentals, la companyia continuarà treballant a Europa, encara que també s’interessa per l’Àfrica del Nord.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any