‘Les paraules justes’ de la Brigada

  • El grup vilanoví parla del segon disc, que acaba de sortir al mercat

VilaWeb
Bel Zaballa i Jordi Carreño
08.03.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després d’un disc de debut en què se sentien amb ‘L’obligació de ser algú’ (Outstanding Records, 2008), els vilanovins de la Brigada en publiquen ara un altre, ‘Les paraules justes’ (Outstanding Records, 2010). Són dotze peces amb arranjaments acurats i delicats que continuen inspirant-se en els clàssics del rock i del folk. ‘És un àlbum més homogeni i més intens que no pas l’anterior’, diu el cantant, Pere Agramunt, en aquesta entrevista amb VilaWeb TV.

Agramunt i dos membres més del grup, Ricard Parera (bateria) i Miquel Tello (baix), ens parlen del disc, concebut com si fos un vinil i que, inspirant-se en els clàssics, inclou una peça instrumental, la que dóna títol al disc. El cantant revela que abans d’enllestir l’àlbum ja sabia que es diria ‘Les paraules justes’: ‘El segon és l’àlbum de confirmació, i com que tothom n’espera grans coses, havia de ser molt mesurat.’

També expliquen que les noves cançons demostren la cohesió que han anat guanyant: ‘Hi ha un canvi substancial en el so respecte del primer disc; el grup té més pes i cadascú sap el seu paper’, diu Agramunt.

La cançó que obre aquest segon disc és ‘Tan valent’, i la Brigada la canta als lectors de VilaWeb, en aquesta actuació en directe.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any