L’home de les cent maratons

  • El periodista Arcadi Alibés farà diumenge a Barcelona la seva marató número cent · Explica a VilaWeb TV els seus moments més memorables com a maratonià

VilaWeb
Redacció
05.03.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Diu que córrer cent maratons no és res de l’altre món. El periodista Arcadi Alibés fa vint-i-set anys que va desafiar-se a córrer els 42,195 quilòmetres de la famosa cursa i no ha parat fins ara. Diumenge participarà, a Barcelona, en la seva marató número cent, que s’afegirà a les cent mitges maratons i a les cent curses de deu mil metres que ja ha disputat. Alibés, que va rebre VilaWeb a casa seva, explica en aquest vídeo els moments més memorables que ha viscut com a maratonià.

Alibés explica al llibre ‘Córrer per ser feliç‘ (Ara Llibres), que tot just acaba de publicar, com va començar a córrer, quines van ser les primeres curses que va provar i com li va néixer la il·lusió de fer maratons. La primera fou l’any 1983, a Nova York; després van venir les de Londres, Barcelona… i noranta-sis maratons més fins avui. Es considera un corredor popular, que ha deixat l’obsessió d’aconseguir uns bons temps per gaudir del recorregut de cada prova i de l’experiència de fer-les en ciutats diferents i de conèixer gent molt diversa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any