El Tour arriba a Barcelona, enmig de pluja i de molta expectació

  • L'etapa d'avui ha sortit de Girona i ha recorregut l'Empordà, la Selva, el Maresme i el Vallès Oriental · Presència constant d'estelades al llarg de tota l'etapa

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
09.07.2009 - 15:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Tour de France continua recorrent el nostre territori. Avui els corredors, que han sortit de Girona, han finalitzat l’etapa a Barcelona (vídeo). La cursa ha estat protagonitzada per la pluja que ha anat caient al Maresme, a part del Vallès Oriental i a Barcelona, i per la presència constant d’estelades al llarg de tot el recorregut. El vencedor de l’etapa ha estat Thor Hushovd, que ha vençut a l’esprint Óscar Freire, José Joaquín Rojas i Gerald Ciolek.

Sortida: Girona

A quarts d’una, els ciclistes han sortit de Girona, on han recorregut alguns dels seus carrers, en direcció Quart. El Tour ha passay després per una colla de poblacions, com ara Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Arenys de Mar, Cardedeu, Granollers i Badalona. Aquest recorregut ha afectat trams de carreteres comarcals i nacionals, tancades al trànsit durant la cursa.

Arribada: Barcelona

Cap a les cinc d’horabaixa el Tour ha arribat a Barcelona, on ha fet la ruta següent: rambla de Guipúscoa, avinguda Meridiana, consell de Cent, passeig de Sant Joan, passeig de Lluís Companys, passeig de Pujades, passeig de Picasso, avinguda del Marquès de l’Argentera, passeig d’Isabel II, passeig de Colom, passeig de Josep Carner, plaça de les Drassanes, avinguda del Paral·lel, plaça d’Espanya, avinguda de Maria Cristina, avinguda del Marquès de Comillas, plaça de Sant Jordi i avinguda de l’Estadi fins a l’estadi Lluís Companys, a Montjuïc.

A Barcelona, les tallades de trànsit han durat fins a les cinc.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any