VilaWeb TV: Vint-i-cinc anys de Lloll

  • Entrevista amb l'actriu Lloll Bertran, que representa 'El Show de la Lloll. 25 anys' a la Villarroel de Barcelona

VilaWeb
Redacció
06.07.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Lloll Beltran va debutar com a actriu l’any 1984 al Grec de Barcelona amb ‘L’auca del senyor Esteve’. I, d’això, ja fa vint-i-cinc anys. Per celebrar-ho ha muntat l’espectacle ‘El Show de la Lloll. 25 anys‘, que serà en cartell a la Villarroel de Barcelona fins al 26 de juliol. Hi repassa la seva trajectòria i reviu els diversos personatges amb què tant (i tan a gust) ha fet riure. L’actriu n’explica alguns detalls en aquest vídeo.

‘Un cant d’amor al teatre i un homenatge al públic’

‘Un cant d’amor al teatre i un homenatge al públic’. Això és, bàsicament, el que ha volgut fer Lloll Beltran amb aquest espectacle. Tot seguint un fil argumental, la Lloll convida els espectadors a reviure, amb ella, els personatges, les paròdies, les cançons i les obres de teatre amb què s’ha donat a conèixer.

Lloll Beltran no és sola a dalt l’escenari. A més dels nombrosos personatges amb què tant ha fet riure al llarg dels anys, també l’acompanya Alícia Ferrer, pianista, cantant i actriu. Ferrer, a més, fa de confident d’algunes de les històries que explica, a la seva manera, la Lloll.

Lloll Beltran i Celdoni Fonoll són els autors d’aquest nou ‘show’. De la direcció musical se n’ha fet càrrec Sergi Cuenca i de l’escènica Enric Llort. Miguel Montes s’ha ocupat de l’espai escènic, Raül Martínez de la il·luminació i Marcos Arribas del disseny de so.

‘Tasta-llolletes’

Una ‘tasta-llolletes’, així es defineix ella mateixa. Ha interpretat, diu, tots els gèneres però, sens dubte, si n’ha de triar un, tria la comèdia. Riure i fer riure. D’això en sap, i molt, la Lloll Beltran.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any