Rut Carandell: ‘Tant podem ser un partit, com una coalició o una agrupació d’electors’

  • Explica en una entrevista amb VilaWeb per què ha deixat Esquerra i quins passos seguirà Reagrupament d'ara endavant

VilaWeb
Redacció
13.05.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Reagrupament vol esdevenir una candidatura amb vista a les eleccions del 2010, però la forma que prendrà per fer-ho encara no s’ha decidit. ‘Tant podem ser un partit, com una coalició o una agrupació d’electors’, explica Rut Carandell en aquesta entrevista amb VilaWeb. Tot just ahir Carandell va anunciar que abandonava Esquerra, tal com va fer Joan Carretero, i ara explica per què ha pres aquesta decisió i què farà Reagrupament d’ara endavant.

Carandell diu que Reagrupament és en fase constituent, és a dir, que tot just han començat a recollir adhesions individuals, tant de gent que ha deixat de militar a Esquerra com de militants d’aquest i d’altres partits. ‘De moment som un associació, i no és pas incompatible que algú s’adhereixi a nosaltres i que militi en algun altre partit’, precisa Carandell.

De fet, quan s’hagi consolidat el període de recollida d’adhesions individuals, Reagrupament començarà a parlar amb associacions i amb partits, per veure quines possibilitats de col·laboració hi pot haver. També aleshores es començaran a concretar algunes qüestions que, de moment, no s’han concretat, com ara el nom que tindrà la candidatura que es presentaria a les eleccions del 2010, que pot no ser Reagrupament, i les persones que la integraran.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any