El tocadiscs amb USB

  • L'aparell pot convertir les cançons en arxius mp3

VilaWeb
Redacció
02.02.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Si guardeu discs de vinil, arraconats al fons d’un armari, ara els podreu recuperar. VilaWeb TV us ofereix un vídeo sobre el Numark TTUSB, un tocadiscs amb sortida USB que es pot connectar a un ordinador. L’aparell permet d’enregistrar les cançons dels vells discs de vinil en arxius mp3. Això sí, cal senyalar on comença cada una i on acaba. En acabat, les podeu importar al vostre programa de música i carregar-les al reproductor d’mp3.

Així recuperareu discs que no es poden trobar en disc compacte o que no voleu tornar a comprar. No és pas un tocadiscs difícil de trobar a les botigues especialitzades en aparells de música; de fet, n’hi ha de marques diferents amb funcions semblants.

Encara que la majoria de la música avui s’edita en disc compacte, o en arxius de música a través d’internet, els discs de vinil no han desaparegut de les botigues. Els anys noranta es van mantenir al mercat, gràcies a la música electrònica que se servia en directe a les discoteques, i ara viuen una revifalla, just quan les vendes de compactes no paren de baixar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any