Els treballadors de Nissan tornen a manifestar-se en contra de l’ERO

  • Recalquen que els efectes ja es noten a les empreses auxiliars

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.10.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dos mil treballadors, segons els organitzadors, es manifestaren ahir a Barcelona en contra dels 1.680 acomiadaments anunciats per la multinacional Nissan. Treballadors i representants sindicals d’UGT, CCOO, USOC i CGT de l’empresa van anar fins a les portes del Departament de Treball, on criticaren que la consellera Mar Serna no faci res per evitar l’expedient de regulació d’ocupació i es van queixar de la manca d’informació.

El secretari general d’UGT a Nissan, Jordi Carmona, explica que els efectes ja es comencen a notar: el fabricant de components d’automòbil Visteon va presentar divendres un ERO per a deixar sense feina 230 treballadors d’Igualada.

Manifestació en defensa de la indústria

La manifestació d’ahir era el preludi de la convocada conjuntament per CC OO i UGT per al 5 de novembre a Barcelona, sota el lema ‘En defensa de l’ocupació i la indústria’. La manifestació del novembre vol ser ‘una gran ofensiva contra l’hemorràgia d’anuncis d’acomiadaments i expedients de regulació d’ocupació que se succeeixen aquests darrers dies i, com més va, més.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any