La darrera temporada de la sèrie Joc de Trons ja té data d’estrena: el 14 d’abril. Així ho ha anunciat la cadena HBO en un vídeo promocional on ens mostra Jon Neu, Sansa Stark i Arya Stark a la cripta d’Hivèrnia, el castell de la família del nord de Ponent. Vegeu-lo ací:

Al vídeo, els tres joves caminen per la cripta i passen al costat de les estàtues en memòria d’altres Stark ja morts, com la mare Catelyn Stark, fins que es troben de fit a fit amb estàtues d’aquells mateixos. En aquell moment, l’ambient es glaça i un fum blanc envaeix la cripta, el que s’entén com l’arribada dels Caminants blancs de més enllà del mur. És llavors quan l’escena s’interromp i es mostra la data de l’estrena de l’última temporada.

Com ja es va anunciar, la darrera temporada de la sèrie basada en la saga literària ‘Cançó de glaç i foc’, de George R.R. Martin, tindrà tan sols sis episodis, però la duració de cadascun d’ells podria superar l’hora per tal de tancar les trames obertes.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb