Carina Mejías, dirigent de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, ha perdut els estreps aquest vespre en una comissió del consistori i ha sortit de la sala cridant. Mejías s’ha enutjat amb el primer tinent batlle, Gerardo Pisarello, que no s’ha adonat que havia de respondre una pregunta que li havien formulat.

Mejías ha aixecat el to de veu i ha acabat cridant, mentre que Pisarello s’hi ha encarat i també ha acabat crispant-se. ‘No havia vist mai aquesta actitud per part de membres del govern’, ha dit Mejías, que ha criticat la ‘falta d’interès i educació’ i ha afegit que l’actitud del govern li sembla ‘vergonyosa’.

‘És una vergonya aquest espectacle! Posar-se a cridar com si fos una mestre d’escola autoritària… És clar que sí, home! És clar que sí!’, ha respost, exaltat, Pisarello.

El PDECat ho ha enregistrat en un vídeo i ha criticat l’actitud de Pisarello.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.