Un jove de 21 anys ha denunciat una agressió homòfoba durant la festa major de Castelló d’Empúries, a l’Alt Empordà, divendres a la matinada. El noi, que ha presentat una denúncia davant els Mossos d’Esquadra, va rebre un cop de puny que li ha causat un edema lleu al pòmul esquerre.

Segons que relata, ell i el seu company, que no ha volgut presentar denúncia, es trobaven en un aparcament del municipi quan tres nois d’entre 18 i 20 anys se’ls van acostar i els van preguntar si es discutien per una noia. Els joves van respondre que eren homosexuals i els agressors van dir-los que no s’ho creien i que es fessin un petó per a demostrar-ho. La parella va accedir-hi i, segons la víctima, els tres joves van anar-se’n fent comentaris despectius. Arran d’aquests comentaris, el seu company els va acusar d’homòfobs, i va ser aleshores quan, segons que denuncia, els tres nois van tornar i els van agredir.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]